Αρβανίτης Αλέξανδρος

Ο Αρβανίτης Κωνσταντίνος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Πάτρα όπου και ασκεί με ιδιαίτερη επιτυχία το επάγγελμα του Δικηγόρου.

  • Τέχνη: Ζωγραφική
  • Είδος: –
  • Website: –

Πληροφορίες

Βιογραφικό

Ο Αρβανίτης Κωνσταντίνος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Πάτρα όπου και ασκεί με ιδιαίτερη επιτυχία το επάγγελμα του Δικηγόρου.

Από μικρός έδειξε την ευαισθησία του στην ζωγραφική και το σκίτσο γεγονός που έμελε να  αναδείξει το ταλέντο του και να εκφραστεί μέσα από τις  εικαστικές του δημιουργίες  τις οποίες διακρίνει ένας συμβολικός Εξπρεσιονισμός.

Η ζωγραφική γίνεται για τον Αρβανίτη Αλέξανδρο, πηγή δημιουργίας και ψυχικής ανάτασης . Τα θεματά του αντλούνται μέσα από το μυστήριο της ζωής  και τους ανθρώπους με πολύ αγάπη και συγχρόνως με μια  διαρκή αναζήτηση.

Υπήρξε ένα από τα Ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Πατρινών Καλλιτεχνών και επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού συμβουλίου μαζί με τους μεγάλους Πατρινούς καλλιτέχνες Παπαθεοδώρου Γρηγόρη και Παπαπάνου Παναγιώτη.

Επιπλέον Πληροφορίες

Ο Αλέξανδρος είναι ένθερμος υποστηρικτής κάθε προσπάθειας για την καλλιέργεια και την προβολή των εικαστικών Τεχνών στην Πνευματική Ανάπτυξη του ατόμου.

Έχει λάβει μέρος σε μεγάλο αριθμό Ομαδικών εκθέσεων του Συλλόγου και τα έργα του κοσμούν ιδιωτικές συλλογές.

Αν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις ως δικηγόρος δεν του περιόριζαν τον χρόνο για να αφοσιωθεί στην ζωγραφική θα καταξίωνε την δουλειά του σε πολύ μεγάλα επίπεδα δημιουργίας

Επικοινωνία
  • Τηλέφωνο:
  • email: