Κυριακοπούλου Αργυρώ

Η Κυριακοπούλου Αργυρώ είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (2009)

  • Τέχνη: Ζωγραφική
  • Είδος: –
  • Website: –

Πληροφορίες

Βιογραφικό

Η Κυριακοπούλου Αργυρώ είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων(2009)

Σχετικά με την επιμορφωσή της παρακολούθησε εκπαιδευτικό σεμινάριο το 2010 με θέμα: «Διακοσμητικές τεχνικές και Ζωγραφική» με την Καστάλη Αναστασία, ζωγράφο και γλύπτρια.

Σε ότι αφορά την επαγγελματική εμπειρία εργάστηκε στην εκπαίδευση ως ωρομίσθια εκπαιδευτικός το 2010 στο 2ο δημόσιο ΙΕΚ Πατρών στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής Δραστηριοτήτων Δημιουργίας και έκφρασης στο μάθημα εικαστικές Τέχνες (θεωρία και πρακτική) ερμηνεία παιδικού σχεδίου, παιδικού κολλάζ και παιδικής γλυπτικής.

Επίσης ως εκπαιδεύτρια στο Παιδαγωγικό, Εκπαιδευτικό Κέντρο «Η Μέριμνα» μέσω του Νομαρχιακού ΚΕΚ Αχαίας (ΝΕΛΕ) Ομάδα στόχος ΑΜΕΑ στο μάθημα της Ζωγραφικής.

Το 2008 έκανε πρακτική άσκηση στην Δημοτική Πινακοθήκη Πατρών και ασχολήθηκε στο Αρχείο και την Γραμματεία μελετώντας την Συλλογή Έργων Τέχνης τις εκδόσεις και την οργάνωση της Δημοτικής Πινακοθήκης.

Μία εξαιρετική ενερχόμενη νέα καλλιτέχνης με έργα της στην ενοτητα για τον Παλαμά στο δίγλωσσο πολυτελές βιβλίο-λεύκωμα του Συλλόγου με τίτλο  «Ολυμπισμός-Ολυμπιακός ύμνος-Κωστής Παλαμάς»

Επιπλέον Πληροφορίες
Επικοινωνία
  • Τηλέφωνο: 6974.113.239
  • email: